Meerjarenplan

Wij willen een langdurige behandelrelatie met u aangaan en kijken bij de eerste ontmoeting meteen naar uw tandheelkundige horizon. Zo benoemen we de zaken die op korte termijn aandacht nodig hebben maar ook die op de lange termijn noodzakelijk zijn voor u. U kunt bij ons terecht voor curatieve tandheelkunde, dus het verhelpen of herstellen van schade aan uw gebit of uw tandvlees. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan preventieve tandheelkunde, juist het voorkomen van schade en problemen.

 

Onder de loep

Tandheelkunde is precisiewerk, het is werkelijk werken op de vierkante millimeter. Goed zicht is dus cruciaal. Daarom werken wij met vergroting. Soms is dit nodig tijdens een controle of het vullen van een gaatje, dan is een kleine vergroting voldoende en gebruiken we een loepbril. Tijdens een wortelkanaalbehandeling werken wij altijd onder grote vergroting door gebruik te maken van een behandelmicroscoop. Zo bent u verzekerd dat wij niets over het hoofd zien.

 

Zorg op maat

Een probleem is altijd op meerdere manieren op te lossen en uw wensen en mogelijkheden zijn daarbij doorslaggevend. Daarbij is de meest geavanceerde of duurste oplossing niet altijd de meest geschikte oplossing. Wij zoeken samen met u welke behandeling het best bij u past. Daarnaast proberen wij met u mee te denken om eventuele behandelingen zoveel mogelijk uit te voeren binnen de maximale vergoedingen van uw zorgverzekering.

 

State of the art

Wij maken gebruik van de laatste stand der techniek in de tandheelkunde. Zo gebruiken wij een mondscanner wanneer wij informatie van uw gebit vast moeten leggen. Een klein cameraatje maakt razendsnel een digitale afdruk van uw mond. Zo hoeft u nooit meer 'gips te happen’ en bent u verzekerd van de hoogst mogelijk precisie.